Retourneren

Ben je toch niet blij met je aankoop? 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten als je alle artikelen terugstuurt) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van verschillende dingen, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Je dient (indien mogelijk) gebruik te maken van PostNL of DHL.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via SamStarShopMail@gmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en voldoet aan alle voorwaarden.

Wij verwerken jouw retourzending zo snel mogelijk, meestal is dit binnen 5 werkdagen.

Je kan het product bekijken zoals je bijvoorbeeld in de winkel zou doen. Het is niet de bedoeling om uren het product te gebruiken (er uren in rond te lopen bijvoorbeeld).

De volgende Retourzendingen worden niet geaccepteerd:

• Het artikel is gewassen, gedragen en/of gebruikt

• De voorgeschreven gebruiksinstructies van het artikel zijn niet opgevolgd

• Elke vorm van (aangehechte) labels zijn verwijderd

• Het artikel is beschadigd

• Het artikel is te laat bij ons binnengekomen

• Je kan geen oorbellen en gepersonaliseerde sieraden retourneren en andere producten die te maken hebben met hygiëne.

• gift kaarten

Je dient het artikel te retourneren zoals je het artikel ontvangen hebt. Ook heb je bewijs van aankoop nodig.